Az ERÉV Könyvelõ és Kereskedelmi Kft 1994 évben alakult családi vállalkozásként.

A Cég megalakulása óta vállalkozások széleskörû palettájával foglalkozik, Betéti Társaságoknak, Korlátolt Felelõsségû Társaságoknak, egyéni vállalkozóknak és más gazdasági szervezeteknek nyújt könyvelési, könyvviteli szolgáltatást.


Mivel a könyvelési tevékenység felöleli a könyvelés - ügyvitel - nyilvántartás - adózás - bér területén jelentkezõ összes feladatot, illetve az APEH és TB képviseletet, így Önnek csupán egyetlen szolgáltatóval kell kapcsolatban állnia.


A Könyvelõiroda vezetõje, a cég fõkönyvelõje - Tóth Éva Olga- a könyvviteli szolgáltatás nyújtásához szükséges szakképesítéssel rendelkezik, megtalálható a Pénzügyminisztérium honlapján található mérlegképes könyvelõk névjegyzékében.


A Könyvelõiroda alapelvei közé tartozik a precíz, megbízható munka, melynek elengedhetetlen feltétele az állandó továbbképzés, ez biztosítja az ügyfelek elégedettségét, valamint a naprakész információ átadását.


A Könyvelõiroda tagja a Magyar Könyvelõk Országos Szövetségének, szakmai felelõsségbiztosítást a Generali-Providencia Rt vállalta.
A bér és munkaügyi szolgáltatás nagy szakmai tapasztalattal rendelkezõ szakember - Fanta Károlyné - vezetésével történik a Könyvelõiroda részérõl.


A weboldalon található információk tájékoztató jellegûek. Mivel a könyvelés bizalmi szolgáltatás, ezért a honlap olvasása segíthet a könyvelõ kiválasztásában, de dönteni csak személyes benyomások alapján érdemes.


Amennyiben most indítja vállalkozását, vagy könyvelõt szeretne váltani kérjük telefonáljon, küldjön e-mailt vagy keresse fel a Könyvelõirodát személyesen, az iroda dolgozói készséggel állnak rendelkezésére.

Vállallozásunk a Könyvelőirodai szolgáltatás mellett kereskedelmi tevékenységet is folytat, kis Papir-, irószerboltot, melynek vezetője Tóth Ferenc a Kft másik ügyvezetője.